Zabrinut za kišu i vlagu? Vanjski namještaj Subvert Your Imagination

- Oct 21, 2020-

Mnogi ljudi imaju takve brige pri kupovini namještaja na otvorenom. Šta ako pada kiša? Hoće li biti vlažno i buđav? Kao vanjski namještaj, trajnost i lakoća nege su vrlo važni faktori koji utječu na našu kupnju.


U stvari, ove brige se mogu u potpunosti odloћiti. Primjena trajnih i korozijno otpornih materijala kao što su posebno napravljeno drvo i kamen riješila je probleme vlage, deformacije i izblijeđenja vanjskog namještaja. Vanjski namještaj sa osjećajem za dizajn, predivan je to prizor na dvorištu ili terasi.


01 sto na otvorenom

Bilo da se radi o prostranom restoranskom prostoru u dvorištu ili malom opuštajućem kutku, vanjski stol je jedan od bitnih namještaja. Pogodan sto na otvorenom može pretvoriti vanjsku platformu u savršeno mjesto za sastanke.


Većina vanjskih stolova koristi posebno drvo, kamen, aluminijske okvire i druge izdržljive i materijale otporne na koroziju kako bi spriječili deformaciju stolova i izblijeđenje.


Niska tablica je dostupna u dvije različite veličine, od kojih obje imaju aluminijsku strukturu sa teksture blata ili vrhom stola teksture slonovače, koja se može slagati ili poredati okomito.


Baza stola za objedinjavanje je napravljena od konusnog cementnog materijala, a vrh je od cementa ili čvrste ploče od tika. Izniman izgled dodaje jedinstven šarm na otvorenom.


Stol je napravljen od antracita oslikane aluminijske konstrukcije i Serpentino kamena. Sa dva oblika i četiri veličine, savršena je za razne vanjske sredine.


02Sjednica u zatvorenom

Balkoni, vrtovi i dvorišta uvijek trebaju smjestiti neke vanjske stolice za sunčanje, čitanje knjige, ili čavrljanje s prijateljima i ljubavnicima na udoban i opuštajući način.


Jedinstvena stolica na otvorenom može vam dopustiti da se opustite i napunite iz svog zauzetog života. Strukturni materijali vanjskih stolica su uglavnom od nehromanog čelika, aluminija i drveta, a tkanine su također vodootporne i neprobojne za sunce, udišljiva vanjska krpa.


Ova fotelja ima organski dizajn sa prirodnim elementima teksture koji su prijateljski raspoloženi prema okolini. Svaki naslon je sačinjan od okvira od nehranjivog čelika i posebno dizajniranog ručno tkanog užeta.


Sjedište ili stolić za kavu je od čvrstog drveta i obojan lakom.


Fleksibilne metalne noge graciozno prelaze, dodajući rafiniranu i prirodnu eleganciju u fotelju.


Cijela struktura je napravljena od nehrađujućeg čelika, a površina je premazana epoksidnim premazima u prahu kao što su bijeli, kaki zeleni, i vino crveno. Lagana i jaka pletena pletena čini je laganom i okretnom.


Fotelju možete lako premjestiti i ima prirodne nijanse visokokredne sive i maslinovo zelene boje. Aluminij mu daje fleksibilnu strukturu, dok je baza napravljena od morskog šperploča.


Bilo da želite uživati u svježem vanjskom zraku ili leći na stolicu za plažu kako bi se opustili, pogodan vanjski kauč može vam donijeti udobnost usporedivu s onom u dnevnoj sobi.


Sofe su sofe niskog uspona i četvorostruke sofe, ova druga se može hladiti, a ove dvije verzije su napravljene od ručno tkanih polipropilenskih i najlonskih kabela, miješane ili višebojne, umotane u bazu i leđa, te postaju njegova jedinstvena dekoracija.


Kauč može pružiti elegantan i elegantan ukras za terase i balkone. Kako bi se osigurala najbolja izvedba u raznim sredinama, svi punili su napravljeni od disatih i vodootpornih tkanina, a veliki broj tekstila otporan je na ultraljubičaste zrake.


Strukturno je fleksibilan, svestran, i jednostavan za rastaviti, tako da se može slagati i čuvati na kraju sezone ili kada je potrebno.


Svaki namještaj na otvorenom sadrži jedinstvenu priču o talentu i inovacijama. Objekt, stil ili scena će postati izvor inspiracije za dizajnere.


Otvorite vrata, izađite unutra, koristite vanjski prostor za neobaveznu večeru, i provedite sretno vrijeme sa svojom obitelji. Naravno, vaša vanjska bi trebala biti stilska kao u zatvorenom!