Koja vrsta kišobrana je dobra za vanjsko dvorište

- Feb 10, 2019-

Kako se vrijeme zagrijava, broj vrtnih kišobrana koji se pojavljuju u našim životima se povećava, a izgled je lijep, a krema za sunčanje je otporna na UV zrake. Vrtni kišobrani se mogu podijeliti u dvije vrste kišobrana središnjeg stupa i kišobrani sa bočne strane.


Centralni stup kišobran može se podijeliti u srednji stup aluminija kišobran, srednji stup drveni kišobran, kišobran ruka tresti, ruka gurati kišobran, itd .; suncobran sa bočne strane uključuje jedan bočni kišobran, kišobran od banane, rimski kišobran, suncobran i slično. Kakav je dvorišni kišobran dobar?


Kao prvo, prvo treba odrediti pogodnu priliku za korištenje kišobrana?

Zbog toga što je krovni stup uobičajeno umetnut u sredinu stola, prostor koji zauzima kišobran je relativno mali, pogodan za mala dvorišta, balkone, itd .; suncobran na bočnom stupu može učinkovito iskoristiti prostor ispod kišobrana, a efekt suncobrana je bolji, jer problemi s otvaranjem i zatvaranjem i kišobranima zahtijevaju određenu količinu prostora na stražnjoj strani stupa kišobrana.


Drugo, okvir kišobrana je povezan s dužinom vremena kada koristimo vrtni kišobran. Xin Ningju preporučuje da odaberete aluminijsko rebro, koje će duže trajati u vanjskom vjetru i kiši. Xinningju kišobrani su napravljeni od debelog i debelog aluminijumskog materijala, a kvalitet je bolji.

Učinak završne nijanse kišobrana dvorišta vezan je za materijal kišobrana. Kišobran je također podijeljen u više razreda. Xinningju koristi obojene tkanine i tkanine sunbrella, a njihova postojanost boja i UV zaštita su bolji. Sunbrella tkanine imaju postojanost boje do 5 godina.