Rattan Casual Balkon Stol i Stolica Trodjelni Suite

- Jan 20, 2019-

U boji je primijenjena siva nijansa u stilu nordijskog stila, koja predstavlja jednostavan, prirodan i jednostavan dekorativni efekt. Nije kao jedna boja čiste boje, već se razlikuje od složenosti boje. Minimalna ali ne i pojednostavljena. Ukupna struktura stolice je kratka i možete se opustiti. Dizajn naslona za ruke i naslona je veći, stvarajući zagrljaj i snažan osjećaj zaokruživanja.

Kombinacija okrugle loze i polukružnih vinova loza se vrši ručno pletenim tkanjem i tkanjem. Svaki ratan je nezavisan. Ako je ratan slomljen, cjelina neće biti labava. Rijetka je i gusta, jednostavna i prikladna, a čvorovi umiruju, glatki i glatki.

Zaštitna podloga koja ne klizi: deblji i otporniji plastični otirači, mogu zaštititi kauč i pod, igrati efekat protiv klizanja.

Ovaj set ležernog namještaja nalazi se na vašem balkonu, a obitelj uživa u svakodnevnom slobodnom životu. U sunčanim danima, stavite malo voća, potopite lonac čaja i uživajte u slobodnom vremenu. Naravno, ne morate se plašiti kišnih dana. Apsolutno smo sigurni da naši proizvodi neće biti deformisani mesec dana.

Dođite i kupite, i uživajte u svom slobodnom životu što je prije moguće!