Vanjski stol i stolice za promjenu balkona za haljinu

- Jan 20, 2019-

Iako brz životni stil uveliko ograničava kvalitet naših života. Ali ljudi koji razumiju život uvijek mogu učiniti život malo življim i agilnijim, čak i ako se radi o malom kvadratnom inču, može se pretvoriti u prekrasan i multifunkcionalan prostor za odmor kroz pametan aranžman.


Jednostavna dekoracija, lijepe biljke> udoban namještaj, slobodno vrijeme, uživajte u miru; slaba radost na dnu moga srca, osećam da je lepota ovog života divna! Život slobodnog vremena počinje prekrasnim balkonom i brzo transformiše vaš balkon!

Balkon ima veće zahtjeve za hidroizolaciju, tako da se na podu balkona mogu odabrati vlažni i ne-korozivni materijali. Ekološki prihvatljivo prirodno drvo i šljunkoviti pod također su dobar izbor, ekološki i praktičan, te mogu stvoriti prirodni ekološki smisao. Izbor podnih obloga od pločica je raznovrsniji, prirodne pločice od drvenih zrna, starinske cigle, male pločice, cementne opeke, itd. Osim toga, balkonski pod također može biti prekriven umjetnom travom, koja je pogodna za njegu i svježa u boji, kao da vas odmah privlači u prirodu.

U procesu renoviranja balkona posebno je važno izabrati pravi balkonski namještaj, koji određuje ukupni ton i funkcionalnost balkona.


Ako želite da se odmorite na balkonu, jednostavno postavite kauč na otvorenom i stolić za kafu sa odgovarajućim specifikacijama, a balkonske sekunde postaju odvojeni prostor za sjedenje. Sunce je svjetlo i svjetlo, i vrlo je ugodno ležati u čaju. Vanjske sofe preporučuju se za imitaciju ratana. Pored toga što su vodootporni i lako se čiste, oni takođe značajno smanjuju teret rukovanja. Ako balkon nije prevelik, razmislite o postavljanju fotelje koja je udobna, udobna i praktična.


Osim čaja i vidjeti da li se krajolik još uvijek osjeća malo nedostatak hrane za pomoć, ako je balkon dovoljno velik, možete staviti dug stol, stvoriti restoran na otvorenom, uživati u iskušenju sunca dok uživate u suncu. Mala jela i mala vina, gradski pejzaž je obrok.


Pored običnih sofa i stolića, balkonski namještaj može odabrati malu i svježu sofu. Prekrasan pejzaž je neometan, a dva se klanjaju i pričaju o ljubavi, gledajući gore u zvezde koje trepere. Pun romantične atmosfere, uživajte u slatkom vremenu.