Namještaj na otvorenom vas dovodi blizu prirode i doživite vrijeme za samooduh

- Oct 17, 2020-

Pod visokim pritiskom urbanog života, ljudi sve više zude za prirodom i žele se vratiti u ruralni život. Ali ima previše fetters u gradu, konačno neka nas pretvori ovu želju u maštu


Jesen je dobar trenutak da se približiš prirodi. Možete dodati i neki pristojan namještaj na otvorenom, bilo da se radi o vrtu, terasi ili balkonu, da se opustite i popijete šalicu čaja.


Sofi


Struktura kauča je napravljena od aluminijske slivine i užeta od poliestera, na koje ne utiče loše vrijeme i pogodan je za upotrebu na raznim mjestima.


Reliner


Naslonjač je napravljen od užeta od poliestera i aluminijske slivnice, izniman i elegantan. Bilo da se radi o odspavaku ili držanju čitanja, može biti zadovoljno.


lounge stolica


Naslonjač je napravljen od poliesterskog i aluminijskog okvira od ligura. Set stilskog namještaja na otvorenom koji savršeno kombinira poliesterski konopac i aluminijsku slitinu.


Pažljivo tkano uže od poliestera, puno prirodne jednostavnosti, mekane i udobne kombinacije jastuka, donesite najudobnije vrijeme za razonodu za porodicu i prijatelje!


contemporary-aluminium-patio-sofa-set