Kako očistiti Wicker Outdoor kauč

- May 18, 2019-

Wicker otvoreni kauč pripada ručni rad na pletenica, neizbježan sastanak ima mali otvor kako bi se lako sakrili prljavština akumulira prašinu, često je potrebno čistiti medicinsku sestru, održavati sposobnost prirodnijeg disanja, ugodnog zdravlja. Ispod je tkanina od pruća koja čisti nekoliko savjeta za njegu, za vašu referencu.

Wicker Outdoor Sofa

Wicker kauč na otvorenom može se oprati, ali ne može potopiti dugo, jer pruća može adsorbirati vlagu određene količine, ali ako se adsorbira prekomjerna vlaga, može postati meka, struktura je labava, situacija kao planarni prolaps. Potrebno je prvo nakon temeljitog prašenja moždanog udara koristiti cvijet kako bi se raspršilo ili provodilo brzo isprati reokupirati suho krpice, obrisati se lagano ispod sunca sljedeće kratko vrijeme ili kupiti ventilirano mjesto za čekanje prirodnog zraka da se osuši.


Četka koja također može koristiti mekanu vunu od oka mreže kroz unutarnju prašinu. Ako je mrlja suviše teška, upotrebljiva šibica je obrisana, sapun je također najbolje sredstvo za čišćenje koje čisti trosjed od pruća, nakon što je čistoća ponovno zauzela mekanu tkaninu, opet je suha četkica; Ako je bijela pletena kauč, još uvijek treba obrisati malo vode ocat kako bi ga i šibanje neutralizirali, postali ljuti u slučaju; Uronite sa četkom na soda bikarbone vode četkica cany stolica nježno, također mogu dobiti osloboditi od tvrdoglav prljav. Ipak, plišani kauč je češće obrisan slabom slanom vodom, ne samo da može dekontaminirati, već može napraviti plišanu mekoću, biti puna fleksibilnosti, djelovanje koje sprečava da insekti jedu moljce.