Kako odabrati udobnu stolicu od pruća prema potrebi?

- Jan 09, 2019-

Drevni i praktični namještaj od ratana, u potrazi za povratkom u prirodu i zalaganjem za prirodu, promijenio je svoje lice i još jednom došao na čelo mode. Moderni namještaj od ratana razlikuje se od tradicionalnih proizvoda od ratana u smislu izbora materijala, izrade, dizajna i proizvodnje. Ima fino izvođenje, napuštajući grubi osećaj koji je prvobitno dat, i naglašavajući njegova lagana, izdržljiva, sveža i ekološki prihvatljiva svojstva. Uz set pletenih stolica, zimi, udobno je biti i kod kuće.


Estetski poželjan: moderniji

Dizajniran je sa zakrivljenom, mekom krivuljom modernog sportskog automobila, dajući mu snažan vizuelni efekat. Glavni materijal pruća je izabran iz indonezijskih vina. Sedite nežno i osećajte se meko i udobno. Širom svježeg čaja od jasmina stavite u ruku i uživajte u životu i uživanju pod sjajem zalazećeg sunca. Pored toga, stolica od trske takođe ima karakteristike lakog čišćenja, nema potrebe da brinete o čišćenju, nakon jednostavnog brisanja, ispred vas će biti čista i svježa fotelja od ratana.


Ugodna prednost: tvrda leđa

Većina sofana od ratana je elegantna u boji i jednostavna u liniji, i dobro se osjećaju u različitim stilovima dnevnih soba. Posebno za neke starije osobe sa nezgodnim nogama i nogama, tvrdi naslon može pomoći starijim osobama da udobno sjede. Ova stolica od ratana je svježa, prirodna, lagana i hladna. Bilo da se radi o dnevnoj ili spavaćoj sobi, prirodna priroda vam donosi toplinu naravno.


Praktičan izbor: široki jastuk

Stolica od ratana zadržava originalni prirodni grubi okus, ali može učiniti da se ljudi osjećaju zabavno i zadovoljno povratkom u dom. Više je kao drevna umetnost kod kuće. Tradicionalna ratana stolica ima visoku skalu i tanku strukturu, kojoj nedostaje ljepota napetosti. Moderna stolica od ratana više nije mršava i izolovana. Dvostruka je sa ravnim jezgrom od vinove loze i ratana, koja je čvršća i tvrđa i ima jaku elastičnost.