Odaberite vanjski namještaj za nadogradnju dvorišta

- Oct 29, 2019-

Dobro dvorište mora biti popraćeno dobrim namještajem. Vrući sunčani dani, umjesto da trošite vrijeme u klimatiziranoj sobi, bolje je uživati u suncu i zraku! Naravno, nije na vama da izadjete na vrući dan, već da stvorite lijep i svjež vanjski dnevni boravak kod kuće.


Bilo da se radi o dvorištu ili vrtu, spada u naš svakodnevni životni prostor. Budući da je to dnevni boravak, prirodno je da imate namještaj pun života.


U prolećnim i letnjim sezonama mala su dvorišta prelepa, zimsko lišće pada, svi se osuše, to ste vi i ja ne želim. Dakle, napravite domaći zadatak i pustite da namještaj zove malo dvorište!

outdoor furniture

Uz dvorište mora kupiti takav namještaj, ratana, drveni namještaj na otvorenom ima materijal i boju integriranu s prirodom, oni su lagani, fleksibilni i plastični, je prvi izbor za vanjski namještaj.


Također, vanjski namještaj na bazi željeza, dopunjen drvetom, ratanom ili tkaninom, ide prema modernoj minimalističkoj ruti.


Današnja dvorišta nisu prevelika, pa izbjegavajte glomazan namještaj, a lagani namještaj od kovanog željeza pogodan je za mala dvorišta.


Kakav nameštaj izaberete, tačno je ono što želite. Možda vašoj bašti nije potrebno mnogo ukrasa, ali postoji sjenica koja je savršena, tako da definitivno možete zadovoljiti sve svoje potrebe!


Poslijepodne je spavanje ili čitanje ovdje vrlo dobro iskustvo.


Unutarnji i vanjski bez očaravajuće vanjske sofe + jednostavan dizajn, često vidimo takav dizajn interijera, unutarnji i vanjski ne čini se da su strogo podijeljeni, set sofe, šalica kave, možete postati dnevna ili noćna sala za sastanke, prirodna je i ležerno Uživajte u vedri dana ili spokoju noći.


Bilo da se radi o otvorenom otvorenom bazenu ili ograničenom atrijskom vrtu, imajte na umu prostor u kojem možete ostati aktivni. Stol s visokim šankom bolji je od formalnog stola, jer je barski stolac štedi prostor.


Poluotvoreni namještaj za popločani dio dvorišta ne treba miješati, a jednostavna vanjska sofa može stvoriti osjećaj lakoće i udobnosti prostora.


Vodič i napomene za primenu nameštaja na otvorenom:


S obzirom na vrijeme i klimu često će padati kiša? Još je u tropima, je li vruće i vruće?


Izravna sunčeva svjetlost može puknuti drveni namještaj, a metalni materijali porast će temperature i biti neugodno za korištenje na suncu. Trebali biste ovo uzeti u obzir.


Ako živite u mjestu s tropskim olujama, jakim konvektivnim vremenom ili blizu mora, trenutni vjetrovi mogu srušiti vrlo lagani namještaj poput aluminija ili plastike.


Odredite stil i materijal prema položaju postavljanja


Postoji li tenda u vašoj zoni aktivnosti na otvorenom? Da li je namještaj postavljen na mekom travnjaku ili na tvrdom podu?


Zapamtite, ako se nalazite na travnjaku, ne koristite namještaj od plutanog okvira. Pluta će apsorbirati vlagu i uzrokovati oštećenje okvira. Pokušajte umjesto toga odabrati plastični i čelični okvir. Ako postoji direktna sunčeva svjetlost, najbolje je koristiti suncobran. Izravna sunčeva svjetlost može biti štetna za namještaj i ljudsku kožu.