Kakav je to namještaj na otvorenom?

- Jul 05, 2020-

Tipovi sa vanjske namještaja Bai mogu se generalno dijeliti u tri kategorije

jedan. prenosivi vanjski dom

Na primjer, sitni stolovi, stolice za ručavanje i parsolovi. Dao je nameštaj od aluminijske legure ili platna. Lagan je u težini i lako se nosi. Pogodno je za putovanje na otvorenom i ribolov. Bolje je da se donese neka spoljna oprema, kao i šatori za roštilj, da se dodaju mnogo zabave za putovanja na otvorenom.

2. namještaj trajno popravljen vani

Na primjer, drveni pavilions, šatori, čvrsti drveni stolovi i stolice, stolovi za Željezne šume i stolice, itd. Generalno, ovakva vrsta namještaja bi trebala biti napravljena od kvalitetnog drveta, koja ima dobru antiseptičku imovinu i tešku težinu. Trebalo bi da bude napolju dugo vremena.

3. pokretni namještaj na otvorenom

Primjerice, imitaciju, stolicu, stolicu za platno, drveni stol i stolni kišobran, itd. kada se koriste, mogu biti pohranjeni u sobi kada nisu u upotrebi. Stoga, ovakva vrsta namještaja je udobnija i prakticna. Ne treba razmotriti toliko čvrstih i antikorozijskih svojstava, ali takođe može dodati neku tkaninu za dekoraciju u skladu sa ličnim preferenkom.

▲ Našoj povijesti

Kao jedan od vodećih proizvođača baštenskog namještaja u Kini, Synlett se nalazi u Hangzhou, Zhejiang pokrajini, koja je udaljena 15 kilometara od aerodroma Hangzhou, a 25 km udaljena od železničke željezničke stanice.


Specijaliziran za proizvodnju raznih vrsta klasičnog i moderne baštenskog namještaja za visoke klijente, uključujući evropsko, australijsko i sjeverno američko tržište, mi nismo samo proizvođač vrtnog namještaja, nego i dizajner za kombiniranje različitih materijala i tehnologija u cilju stvaranja spoljnog namještaja. S kombinacijom proizvodnje i inovativnih kapaciteta, Synlett se fokusirao na vrhunski namještaj na otvorenom već 10 godina u Kini. Kao kompanija orijentirana u dizajniranju, želimo da iskoristimo naše bogato iskustvo u dizajniranju i proizvodnji udobnog i funkcionalnog namještaja na otvorenom.


Reputacija je ono što Synlett prikači najviše važnosti tokom zadnje decenije. Pod "reputacijom", mi mislimo da kvalificirani proizvodi dostižu velika očekivanja za naše mušterije, veliko iskustvo koje su mušterije uživale tokom procesa postavljanja naređenja Synlett, obećanja koja je Synlett napravila da održi održivu dugoročnu poslovnu vezu.


Naša tvornica

Fabrika synlett locirana u Zhejiang pokrajini, koja pokriva 20.000 kvadratnih metara sa 20.000.000 USD godišnje proizvodnim kapacitetima, naša tvornica je BSCI certificated sa B ocjenom, mi imamo punu proizvodnu liniju uključujući rezanje okvira, varanje, pranje baruta i ambalažu.


Naš proizvod

Alu baštenski nameštaj, Viker, baštenski nameštaj, zavoj i konopac, nameštaju nameštaj.