Koji su balkonski stolovi i stolice?

- Feb 10, 2019-

Često se vidi da će stanovnici u zajednici svoj balkon pretvoriti u praonicu, a još više da postanu pomoćna prostorija. Ustvari, izgled balkona se može smatrati malim prostorom za odmor, a prijatelji dolaze u kuću kao gost, što je ujedno i izraz lica. Dizajnirajući svojim srcem, uvidjet ćete da život može imati još jedan pogled, ne samo svakodnevnu akumulaciju riže i ulja.


Prvi: sto i stolica od ratana

Ovaj stol i stolica od ratana napravljen je od visokokvalitetnog PE-a od ratana, ručno tkani, a stol i stolica od ratana je pogodniji za upotrebu na otvorenom, vodootporan i otporan na vlagu. Na balkonu se ne plaši kiše.


Drugi paragraf: aluminijumska legura geometrijski stol i stolica

Koristeći originalnu aluminijumsku šipku visoke gustine, kroz novi proces topljenja u čvrstom stanju, gotov proizvod ima super rastegljivost i duktilnost. Površina je izrađena od 20 rigoroznih lakova lak lak glazura napraviti imitacija drva zrna plovila, boja je prekrasna i plemenita, neće izblijedjeti. Jastuk je izrađen od kvalitetnog Teslin platna, koje sadrži antibakterijske sastojke. Površina je glatka, tekstura čista, otporna na visoke temperature, lako se čisti, visoka čvrstoća, dobra prozračnost, UV otpornost i hladan osjećaj tijela.


Treći paragraf: proljetna stolica u boji

Jednostavne, ali ne i jednostavne linije, izvanredan i nenametljiv oblik, od stvaranja stranih dizajnerskih majstora, izuzetne i pedantne izrade, savršenog i udobnog sjedenja, visokokvalitetnih i sofisticiranih materijala, za kreiranje ove kombinacije stolova i stolica od kovanog željeza. Glavni nosač stolice je zakrivljen i postavljen tako da ima osećaj prolećne stolice. Primjenjuje ekološki prihvatljivu plastiku za prskanje, ujednačenu teksturu, punu površinu laka, nije lako hrđati, glatka i bogata tekstura, jasna i prozračna.


Četvrto: Sun Flower Chair

Visokokvalitetan pean, ergonomski dizajn, višebojno podudaranje. Nosač stolice je izrađen od metala visoke čvrstoće i ima jaču nosivost.