Karakteristike i stilovi vile balkona vile

- Jan 20, 2019-

U dekoraciji vile ne može se zanemariti prekrasan dizajn dekoracije. Zbog velike površine vile i prostora, potrebno je obratiti pažnju na svaki detalj, kao što je balkonska garnitura vile, što je mjesto koje se ne može zanemariti. Postavite namještaj na balkon, uživajte u miru, suncu, noćnom svjetlu i udobnosti svijeta u slobodno vrijeme. Razgovarajmo o funkciji i stilu namještaja na balkonu.


Jedan. Wood and wind system

Vrlo je popularna drvena i balkonska vila u stilu vile, koja može dodatno naglasiti funkciju boravka na balkonu, tj. Prostor za pranje rublja s više vode je odvojen na balkonu, a zatim se koriste staklena vrata i prozor za izradu pregrade. Ova vrsta dizajna je relativno nova i istovremeno poboljšava funkciju sušenja rublja i odjeće na balkonu. Više je klasičan i praktičan. Za ovakav izbor namještaja za balkone, morate odabrati vodootporne performanse, kao što je namještaj od ratana, a materijal od ratana ne samo da može biti vodootporan nego i krema za sunčanje i lako se čisti. Izabrana je boja namještaja od ratana. Crno-bijeli pepeo je svestrana boja. Najbolja kombinacija boja balkona vile i sistema vjetra za drvenu konstrukciju je crna ili siva, što umanjuje boju tamnog drveta i upotpunjuje stil vjetra.


Drugo, funkcija slobodnog vremena

Osim praktičnih funkcija, balkon vile ima i funkciju za slobodno vrijeme. To je veoma pozitivan stav prema životu. Mnogi prijatelji će razmisliti o postavljanju nekih izuzetnih biljaka i cvijeća na balkon kako bi ukrasili okoliš. Prostor, drugi, takođe može učiniti balkon zelenijim i mirnijim. Udoban i udoban balkon, koji je usklađen sa zelenom bojom, je naravno šareniji komad namještaja koji ilustrira ljepotu zelenila. Namještaj koji sam izabrao je cijev od aluminijske legure s namještajem od ratana. Za zelene biljke gdje je balkon zelen, naš izbor namještaja mora biti vodootporan i otporan na vlagu. Ovaj set obojenog rattan namještaja aluminijske legure izložena cijev ima veće zahtjeve za aluminijske legure. Površina aluminijumske legure ovog namještaja je oksidirana i premazana, a vodootporna i otporna na vlagu je bolja.


Treće, raspored slobodnog popodnevnog čaja

Ako je prostor na balkonu relativno velik, možete razmisliti o ležernom popodnevnom čajnom aranžmanu, s nekim izuzetnim malim objektima i izolacijom i patchwork dizajnom, tako da cjelokupni dizajn balkona bude izvanredan, prostor je lijep i ne prepun, a podudaranje boja također može biti više kontrast, čaj stol i čaj stol, svatko preferira drveni namještaj, ali trenutni rad drvenog namještaja nije lako identificirati, ali izbor drva može osloniti samo na strani prodavatelja riječi, kako izabrati samo osloniti se na vlastito znanje. Tu je čaj stol i stolica za čaj, koja je također drvena, ali noge stol za čaj stol su izrađene od aluminijske legure; površina sjedala stolice je izrađena od tkanja od ratana. Ovaj čaj je praktičniji i izdržljiviji.