Vanjski namještaj se približava životima ljudi

- Feb 17, 2019-

U prošlosti, vanjski namještaj je bio patent za luksuzne kuće i kuće, simbolizirajući identitet i status. Kada je vanjski namještaj postao dio modnog života, urbanisti više ne mogu obuzdati svoj entuzijazam za to. U stvari, potrebno je samo da ga uredite svojim srcem, balkonom, čak i ako je to samo ugao, možete izgraditi osjećaj vrta.

Garden Lounge Sets (3)

Kako bi se prekinule granice između garnitura za sjedenje i unutarnjeg namještaja, mnogi dizajneri vanjskog namještaja sada obraćaju više pozornosti na dizajn tijela, u skladu s krivuljom ljudskog tijela i vlastitim svojstvima materijala kao dva mjerila, ukupni oblik je više moderniji i ritam, baziran na standardiziranim parametrima. Poboljšajte performanse i veličinu namještaja, te nastojite kombinirati estetiku s ergonomijom.


Da bi dozvolili da garnitura za sjedenje u potpunosti igra ulogu RELAX-a i odražava koncept povratka u prirodu, također moramo obratiti pažnju na unutarnje osjećaje ljudi, a tema modernog, luk, lišća i cvijeća je najviše intimna priroda. Udobnost tijela čini da se tijelo i um savršeno uklapaju.


Ključ vanjskog namještaja je vremenski test, tako da je metalni materijal izdržljiviji od drvenog vanjskog namještaja koji treba redovito održavati. Naročito vodootporni legirani materijal nije lako hrđati, ali je i izdržljiv. Garnitura od bambusa i ratana je lepa, i dopunjuje spoljnu sredinu, ali je skupa i teška za upravljanje. Stoga moramo odabrati kvalitetan i poseban tretman. Na tržištu postoji vrsta materijala od ratana - Xito, cijena je relativno jeftina. Lako se čisti i pogodnije je za vanjsku upotrebu.


Vanjski namještaj Jinjia koristi plastična vlakna, koja izgleda vrlo blizu prirodnog namještaja od ratana, ali ovaj materijal se ne boji vjetra, kiše i sunca, ali može odoljeti i UV zračenju. To je vanjski namještaj koji koriste mnogi vrhunski hoteli i luksuzne kuće.


Za "vrt" sa ograničenim prostorom, najbolje je da odaberete sklopivi ili stackable stil tako da se lako skladišti. Ako trebate putovati na izlet, možete odabrati vanjski namještaj izrađen od aluminija ili platna. Lagan je i lak za nošenje. Vrlo je pogodan za piknike i ribolov. Najbolje je donijeti vanjsku opremu, kao što su šatori i štednjaci za roštilj, za vanjsku upotrebu. Putovanje dodaje mnogo zabave.