Svakodnevno održavanje vanjskih garnitura suncobrana i suncobrana

- Feb 25, 2019-

Vanjske kišobrane treba pravilno održavati za svakodnevnu upotrebu.

Ako je glavni materijal vanjskih suncobrana i suncobrana koji posjedujete tkanina, onda će površina tkanine biti izložena suncu, kiši i prašini tokom ljeta i jeseni. Ako postoje vanjski suncobrani, glavni materijal suncobrana je metal, kao što je lijevani aluminij ili lijevano željezo, a zatim ga očistite lagano vlažnom krpom.

Kao prvo, preporučuje se da odaberete čistu metlu koja ne sadrži vlagu, prvo očistite prašinu sa površine; zatim odaberite suhu krpu da obrišete prljavštinu sa zemlje; zatim operite krpu i iscijedite je, pažljivo obrišite prljavštinu. Budući da površina vanjskog suncobrana i suncobrana ima vodootporni sloj, može se očistiti.

Aluminium Garden Sofa Set (4)

Zatim morate da se pozabavite detaljima kao što su rebra / kosti. Okvir tende za kišobran / nijansu možete obrisati lagano vlažnom krpom.

Nakon što ste očistili i osušili otvorene suncobrane i suncobrane, možete odložiti kišobrane, ukloniti ručke, a zatim pričvrstiti poklopac na vanjsku stranu kišobrana; ili stavite vrh senke Tkanina i zavese koje se nalaze u okolini se istovaruju, a nabori su uredno umotani.

Uslovni vlasnik može izvaditi gornji dio kišobrana iz baze kišobrana i smjestiti ga u ventiliranu i hladnu prostoriju kao što je automobil i spremište, tako da tkanina sjenila / sjenila može imati bolji učinak održavanja.

Treba napomenuti da su neke od baza suncobrana vodena sjedišta, a voda u postolju mora biti isušena prije zimske sezone kako bi se spriječilo podizanje zaleđivanja zimi.