Vizir s prekrasnim krajolikom

- Jan 02, 2019-

Proleće nazad na zemlju, sunce sija. Vrijeme je dobro, raspoloženje je dobro, a proljeće bi trebalo da izađe u šetnju. Hangzhou West Lake Turizam Scenic Area ima neke ljepše krajolik, to jest, vanjski tende, kišobrani, aplikacije, kao što vrijeme postaje toplije, vanjski proizvodi proizvođači su također više zauzet, korištenje može biti u vrućim ljetima, za vas Donesite dodir osvježavajuće. Zašto su vanjski suncobrani tako popularni, dodatno ćemo razumjeti i razumjeti kroz sljedeći sadržaj.


Vrste tendi na otvorenom: tenda sa zakrivljenom rukom, tenda, nadstrešnica, francuski baldahin, fiksna nadstrešnica, itd. Za vaš izbor. Kontrolni sistem ima ručni, električni, integrisani blic i kontrolu vjetra i kiše i drugu kontrolu.


Funkcija i karakteristike vanjske tende: Može potpuno blokirati ultraljubičasto zračenje, smanjiti unutarnju temperaturu i smanjiti opterećenje klima uređaja. Učinak štednje energije: Prema statistici, ugradnja tendi u prozor i ugradnja tendi može uštedjeti do 60% snage hlađenja. Instalacija sistema za spoljašnje senčenje u kancelarijama, visokim zgradama, školama i javnim mestima sa velikim prozorima, iz perspektive očuvanja energije i zaštite životne sredine, je od velikog značaja.