▲ Naša istorija

Kao jedan od vodećih proizvođača baštenskog namještaja u Kini, Synlett se nalazi u Hangzhouu, provinciji Zhejiang, koji je od aerodroma Hangzhou udaljen 15 kilometara, a željeznički kolodvor Hangzhou Highspeed 25 kilometara.


Specijalizirani za proizvodnju različitih vrsta klasičnog i modernog vrtnog namještaja za klijente višeg ranga, uključujući evropsko, australijsko i sjevernoameričko tržište, nismo samo proizvođač popločanog namještaja, već smo i dizajner za kombiniranje različitih materijala i tehnologija za stvaranje namještaja na otvorenom. Kombinacijom proizvodnih i inovacijskih mogućnosti, Synlett se već više od 10 godina u Kini fokusirao na vrhunski vanjski namještaj. Kao tvrtka koja se bavi dizajnom, želimo iskoristiti svoje bogato iskustvo u dizajniranju i proizvodnji udobnog i funkcionalnog namještaja na otvorenom.


Ugled je ono što Synlett pridaje najvažniji značaj u posljednjem desetljeću. Pod „reputacijom“ podrazumevamo kvalifikovane proizvode koji očekuju veliko očekivanje za naše kupce, veliko iskustvo koje su kupci uživali tokom procesa slanja narudžbi za Synlett, obećanje koje je Synlett dao da održi dugoročne održive poslovne odnose.


Naša fabrika

Synlett Fabrika smještena u provinciji Zhejiang, koja se prostire na 20.000 četvornih metara s 20 milijuna USD godišnjeg proizvodnog kapaciteta, naša tvornica je BSCI certificirana s B razredom, imamo kompletnu proizvodnu liniju, uključujući rezanje okvira, zavarivanje, poliranje praškastog premaza, tkanje, ručno četkanje i pakiranje .


Naš proizvod

Alu Vrtni namještaj, vrtni namještaj od pletene vrpce, praćke i konopca, Lijevani namještaj

our Product


Primjena proizvoda

Vrtni namještaj / Garnitura za sjedenje / Teras


Naš certifikat

Patenti za dizajn, fabrički BSCI certificirani


Oprema proizvoda

Kompletna proizvodna linija i oprema za ispitivanje kvaliteta


Tržište proizvoda

Evropsko, australijsko, sjevernoameričko tržište


Naša usluga

Dizajn, proizvodnja, kreacija

service